Installateurszaken Persberichten

Bij het realiseren van een comfortabel en gezond binnenklimaat is een systematische aanpak belangrijk. Dit wil zeggen dat je vooral in concepten denkt en niet zozeer in componenten. Zo introduceerde Havikhorst een LT-vloerverwarming met koperen buizen. Dit systeem zou volgens zijn bedenker ook een belangrijke rol kunnen spelen bij het ventileren. De energetische finishing touch is misschien wel de aquaboiler, het nieuwste snufje uit huize Havikhorst.

Klik hier voor het artikel (2007)

Klik hier voor het artikel

Een goed aangelegde vloerverwarming rust op een isolatielaag. Deze bedding ondersteunt de leidingen en gaat het weglekken van warmte tegen. Ook speelt de onderlaag een belangrijke rol bij het dempen van contactgeluid. Bij het vloerverwarmings-systeem Havikhorst Top-2000 ® HR en systemen van Thermagas wordt aan dat aspect extra aandacht besteed.

Klik hier voor het artikel (2005)

Klik voor het volledige artikel

Al tientallen jaren wordt kunststof op grote schaal toegepast in vloerverwarmings-systemen. Die populariteit is te begrijpen. Kunststof is makkelijk te bewerken en snel te installeren. Maar een goede warmtegeleider is het bepaald niet. Installateur Martin Havikhorst gebruikt daarom koper. hij blies een oud concept nieuw leven in en ontwikkelde een eigen systeem om vloeren efficiënt en energiezuinig te verwarmen:
De Havikhorst TOP-2000 ® HR.

Klik hier voor het artikel (2004)

   

Attentie:
Ter bescherming van de door ons gehanteerde materiaal kwaliteitsnormen is de naam Havikhorst- TOP 2000 ® geregistreerd
bij "Le bureau international de l'Organisation Mondiale de la Propriété Intellectuelle" (OMPI).

Copyright © Havikhorst Top2000 ®. Concept & design door Nedfinity


Warmte & Koude overdracht

 

Verwarmen en koelen doe je met thermische geleiding

...........
................... 
niet met isolatie materiaal