Parket
Sinds 1981

De onbekendheid met deze materie en de negatieve ervaringen met technisch andere vloerverwarmingssystemen, hebben de bouwkundigen cq. vloerenspecialisten bepaald niet enthousiast gemaakt.
Hout is nu eenmaal een natuurproduct dat bij onoordeelkundige verwerking grillig kan reageren, zelfs als er van vloerverwarming geen sprake is.

Het HAVIKHORST TOP-2000 ® HR vloerverwarmingssysteem is, met zijn technische kwaliteiten, hoogwaardige materialen(koperen leidingen electrolytisch beschermd en geperst in een volle aluminium warmtegeleidingsplaat ) geschikt voor parket. Deze twee uitstekende warmtegeleiders met een coëfficient dat 500 / 925 x beter is dan kunststof, zorgen voor een hoog thermisch energietransport bij een geringe vloertemperatuur van 28ºC/29ºC.

Het grote verwarmde oppervlak dat zorgt voor het hoge energietransport, wordt mede gerealiseerd door de inzet van de unieke TOP-2000 draaikop-elementen waardoor ook in de circuitbochten een hoge energie-overdracht plaatsvindt.
Deze exclusieve techniek is op zich een weergaloos technisch hoogstandje.

• vanaf 1980 zijn er hardhouten parketvloeren aangebracht op het HAVIKHORST TOP-2000 HR vloerverwarmingssysteem, o.a. door de "Parketmeester'', een landelijk collectief van ambachtelijke parket-speciaalzaken. Men kan naast ,,zwevende'', ook vaste parketvloeren in stroken, blokken/ visgraat , al dan niet met band en bles, aanbrengen. Door het lijmen van de parketvloer wordt een betere warmtegeleiding gerealiseerd.

Door toepassing van het hoogwaardige HAVIKHORST TOP-2000 vloerverwarmingssysteem in combinatie met FERMACELL vloerelementen (zgn.droogverlegging) of een 40mm dikke cementen dekvloer, is een parketvloer het summum van comfort.


Informatie : de Parketmeester postbus 55 -3880 AB Putten
www.parketmeester.nl

Klik hier voor de website van de Parketmeester
Email: info@parketmeester.nl

De parketmeester heeft met dit systeem een jarenlange ervaring opgebouwd met "Havikhorst"
Havikhorst TOP 2000

Klik hier voor de brochure

Klik hier om naar de website van Boy Limmen te gaan
Klik op logo voor website

Boy Limmen Houten Vloeren +
Witte Paal 334
1742 LE Schagen
0224 55 22 55 tel
0224 55 22 66 fax

Attentie:
Ter bescherming van de door ons gehanteerde materiaal kwaliteitsnormen is de naam Havikhorst- TOP 2000 ® geregistreerd
bij "Le bureau international de l'Organisation Mondiale de la Propriété Intellectuelle" (OMPI).

Copyright © Havikhorst Top2000 ®. Concept & design door Nedfinity


Warmte & Koude overdracht

 

Verwarmen en koelen doe je met thermische geleiding

. . . . .
. . . . .
 niet met isolatie materiaal